Heeft u een tijdelijke vacature (administratief)

Tijdelijk fiscaal expert nodig?

Wij bieden u de mogelijkheid om op tijdelijke basis enkele van onze experts te benutten. Het delen van personeelsleden past voor ons helemaal in het flexibel werken concept dat wij aanhangen.
We bieden onze klanten graag de mogelijkheid om hier gebruik van te maken en onze medewerkers wensen wij een leven lang leren toe.

We zijn op zoek naar bedrijven in onze omgeving die gebruik willen maken van onze experts op detacheringsbasis. Dat kunnen kleine bedrijven zijn die tijdeljk bepaalde experts wensen, zoals op het opzetten van hun administratie of simpelweg het wegwerken van achterstanden. Denk ook aan complexe vraagstukken op fiscaal gebied waar u niet elke dag mee te maken heeft: expertise over de Innovatiebox bijv. of de agrarische sector. Ook andere (fiscale) adviesorganisaties gaan we graag mee in gesprek om te kijken hoe we onze klanten en elkaar kunnen versterken.

Voordelen:

  • Vervanging bij zwangerschapsverlof of ziekteverlof zonder de rompslomp naar het zoeken van geschikt personeel en een extra persoon in dienst;
  • u betaalt enkel een uurtarief, alle andere werknemerskosten nemen wij op ons;
  • We zin een kleine partij: geen overheadkosten, geen managementlagen, 1 contactpersoon. 1 contactpersoon.

Kortom, wel de lusten, niet de lasten! Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Arent Wilde, awilde@wildegroep.nl of 035 – 700 97 01.
Mocht u zelf geen interesse hebben, maar wel een andere organisatie kennen met deze wens? Wilt u dit bericht dan doorsturen, liefst met ons in cc? Hartelijk dank en tot ziens!