Gratis fiscale review van uw jaarrekening deze zomer?

Geen klant van Wilde Belastingdienst? Dan heeft u deze zomer recht op een gratis fiscale review van uw jaarrekening!

In augustus en september kunt u bij de fiscalisten van Wilde Belastingadvies terecht voor een gratis fiscale review van uw jaarrekening! Deze aanbieding geldt voor niet cliënten en heeft een waarde van € 150,-. Deze aanbieding loopt af op 31 juli 2013.

MKB-fiscalisten met specialisatie in controle jaarrekening op fiscale risico’s

De MKB-fiscalisten van Wilde Belastingadvies zijn gespecialiseerd in het controleren van jaarrekeningen op fiscale risico’s. Daarnaast hebben ze een proactieve instelling  om eventuele besparingsadviezen te creëren. Alle jaarrekeningen van de Wilde Belastingadvies-cliënten worden door de fiscalisten bekeken om te zorgen voor extra kwaliteit op administratief en fiscaal gebied. Ook voor niet cliënten biedt Wilde Belastingadvies deze zomer de gelegenheid om de meerwaarde van universitair geschoolde fiscalisten te laten ervaren. Normaal rekenen we hiervoor een vergoeding van € 150,- per review.

Wat levert een review van uw jaarrekening op?

Hieronder enkele voorbeelden van fiscale adviespunten om u meer inzicht te geven in wat het voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.

  • Advies om boekwinst (bedrijfspanden) te creëren, zodat de verrekenbare verliezen niet verloren gaan.
  • Advies om de arbeidsbeloning van de dga aan te passen.
  • Advies om bepaalde overeenkomsten vast te laten leggen.
  • Advies om de rentevergoedingen van de leningen te wijzigen.
  • Advies om de juridische vorm van de onderneming te veranderen.

Neem voor 31 juli a.s. contact op om aanspraak te maken op een gratis review van uw jaarrekening

Heeft u interesse in een kennismakingsreview van uw jaarrekening? Neem gerust per telefoon contact op of stuur een e-mail met het verzoek om te worden gebeld. Indien u voor 31 juli 2013 contact met Wilde Belastingadvies opneemt, dan is de fiscale review geheel gratis.

Over Wilde Belastingadvies

Wilde Belastingadvies is een fiscaal advieskantoor met als specialisme het adviseren van de ondernemer en de DGA. We richten ons onder andere op fiscale vraagstukken en kunnen, indien dit wenselijk is, vooraf afspraken maken met de belastingdienst; de zogenaamde “ruling”.

In de meeste gevallen kunnen wij meerjarige afspraken maken, waardoor u als ondernemer,  volledig op de ontwikkeling en verkoop van uw product(en) en/of dienst(en) kunt richten.  Wat betekenen de jaarcijfers voor uw strategie, personeel, productontwikkeling? Hoe kunt u zo min mogelijk belasting betalen? Niet creatief boekhouden, maar slim boekhouden is de kern van ons werk!

We bieden daarbij ook de administratieve ondersteuning en kunnen de jaarrekening(en) opstellen. Deze werkzaamheden doen we tegen een vooraf afgesproken prijs, geen verassingen achteraf!

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u ons, tijdens kantooruren bereiken op 035-700 97 01.