Fiscale Review

Afgelopen maand hebben wij een succesvolle marketingcampagne gedaan via Facebook. Ondernemers konden via een link aanmelden voor een gratis fiscale review van de jaarrekening. Het idee is dat hierdoor een van onze fiscalisten de jaarrekening kunnen beoordelen op fiscale risico’s en – voordelen. Het gevolg is dat we zodoende de mogelijkheid hebben om onze meerwaarde (administratiekantoor EN de focus op fiscaal advies) te laten ervaren aan ondernemers in de deze regio.

 

Zo staan we inmiddels een ondernemer bij die – zonder heffing van inkomstenbelasting – gaat ondernemen in een B.V.- vorm en hierdoor jaarlijks 15.000 euro aan belasting gaat besparen! Ook voor eenmalig fiscaal advies (loon-, btw, inkomsten- en vennootschapbelasting) nationaal of internationaal, bent u bij ons bij het juiste adres.

 

Ook ondernemers in ’t Gooi gebruik maken van een fiscale scan van uw jaarrekening. Hiervoor zijn geen kosten verbonden en u bent derhalve niet verplicht om in de toekomst gebruik te maken van onze administratie en/of juridische diensten. Misschien kunt u dan wel het nieuws verspreiden dat we kwaliteit bieden tegen schappelijke prijzen.

 

Iedere dinsdagmiddag van 15:00 tot 17:30 hebben we overigens een (fiscale) inloopspreekuur.

Voor meer informatie over de fiscale review of het inloopspreekuur kunt u  contact opnemen met  Arent Wilde u kunt ons bereiken op 035- 700 97 01 of  via info@wildegroep.nl